اطلاعیه شماره ۳ آموزش مجازی

۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۰:۲۰ کد : ۳۵۲۵ تصویری رویدادهای مهم
اطلاعیه شماره ۳ آموزش مجازی

ضمن عرض سلام  و تبریک اعیاد شعبانیه، با توجه به شیوع اپیدمی کرونا و احتمال تاخیر در بازگشایی دانشگاهها به منظور ایجاد یک رویه ثابت و یکسان در سطح دانشگاه آزاداسلامی  استان مرکزی موارد زیر در خصوص برگزاری کلاس های آموزش مجازی برخط، به آگاهی روسای واحدها و مراکز، روسای دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیئت علمی، مدرسان مدعو و دانشجویان عزیز می‌رساند:
۱-کلاس‌های  درس مطابق برنامه آموزشی ارائه شده در نیمسال 2-99-98 ، در همان روز و همان ساعت ثبت شده در سیستم  از روز یکشنبه مورخ ۱۰ فروردین ماه، همانند هفته گذشته برگزار می‌گردد.
۲ -برگزاری کلاس‌های جبرانی از تاریخ ۱۷ فروردین ماه  در هر هفته یک کلاس جبرانی با شرط حضور حداقل ۷۵ درصد تعداد دانشجو و با هماهنگی مسئول برنامه ریزی دانشکده انجام گیرد.
۳ -جلسات مجازی جزو ساعات کلاسی  محسوب می‌شود و مقررات کلاس‌های حضوری را دارد.
۴ -تعداد جلسات برگزار شده نباید از تعداد هفته‌های ترم جلوتر باشد.
۵ -اطلاع رسانی در خصوص برگزاری کلاس  جبرانی از طریق هماهنگی بین استاد و دانشجویان و اعلام به مدیر گروه و نیز روابط عمومی دانشگاه به منظور اطلاع رسانی انجام گیرد.
۶-نحوه برگزاری آن دسته از دروس نظری - عملی که امکان برگزاری آنها بصورت برخط امکان پذیرنمی‌باشد متعاقبا اعلام خواهد شد.
۷ -برگزاری کلاس‌های مجازی در روزهای تعطیل طبق هماهنگی قبلی با دانشجویان و مسئول برنامه‌ریزی دانشکده و اطلاع رسانی از مراجع ذیربط از تاریخ ۱۷فروردین ماه بلامانع است.

شورای آموزش مجازی دانشگاه